Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Experiència Garbet de Perelada rep el Premi Vinari a millor activitat d’enoturisme de Catalunya

Els Premis Vinari d’Enoturisme, organitzats pel digital Vadevi, han donat a conèixer els guanyadors de l’any en un acte celebrat al celler Llopart.

El lliurament tenia lloc divendres i va permetre reconèixer aquells projectes, experiències o activitats vinculades amb el turisme vitivinícola d’arreu de Catalunya, que han convençut amb la seva candidatura els diversos membres del jurat.
L’acte comptava amb la presència de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, que refermava l’aposta per l’enoturisme a Catalunya.
Es van lliurar, entre d’altres, premis a activitats vinculades amb el medi ambient i sostenibilitat, per Bodegues Sumarroca, o l’activitat més innovadora, per Cava Bertha. El Gran Premi a la millor activitat d’enoturisme de Catalunya va ser per l’Experiència Garbet de Perelada.
La responsable d’enoturisme del Nou Celler Perelada, Maria Baró, mostrava la seva satisfacció.
Els Premis Vinari d’Enoturisme es van estrenar l’any passat per donar el valor i reconèixer un sector cada cop més estratègic i en alça arreu del territori català. El seu director, Ramon Roset, destaca que per l’any vinent l’objectiu és incorporar altres professionals del sector més enllà dels cellers.
Enguany els Vinari d’Enoturisme han incrementat substancialment el nombre de candidatures presentades, amb l’objectiu de promocionar i potenciar l’enoturisme de qualitat a Catalunya, fomentar-ne el coneixement i la difusió com a activitat de proximitat i estimular-ne la pràctica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: