Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

17ena Festa de la Solidaritat a Vilafranca amb la sensibilització dels refugiats com a eix

En total han estat 11 les entitats que han participat en la mostra enguany.

Durant la tarda del Dissabte la Rambla Sant Francesc es va omplir de les parades i actes organitzats en el marc del Solidaritats 2016. Aquest any, més que mai, el tema central van ser els refugiats i la sensibilització vers aquestes persones.

Un dels punts més importants és que cal no confondre els terme refugiat del mot immigrant. En total, han estat 11 les entitats que han participat en Solidaritats 2016. Entre elles hi ha Amnístia Internacional, Creu Roja, ACAPS Wilaia Alt Penedès i La llum del nord. Precisament aquesta darrera associació va presentar un taller anomenat el calaix de la diversitat.

Dins el Solidaritats, divendres, en el marc del Cineclub de Vilafranca, es va projectar el film Earth Sutra, pel·lícula que reflecteix la realitat del dia a dia d’una zona com el Tíbet, regió on arran del conflicte amb la Xina s’han produït un elevat nombre de refugiats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: