Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 3r torneig solidari d’hoquei patins se celebra aquest dissabte al Vendrell

Els beneficiaris seran la Creu Roja i el projecte ‘Fem Pinya’ (projecte solidari) dels Nens del Vendrell.

En el torneig hi participen clubs de primer nivell i de renom de la lliga d’hoquei com són el CE Noia, el Igualada HC, el CP Calafell i el CE Vendrell. La primera eliminatòria, que començarà a les 17.45 h, enfrontarà el CE Noia amb el CP Calafell, mentre que la segona, programada per a les 19 h, serà entre el Igualada HC i el CE Vendrell.

La gran final se celebrarà a les 20.15 h. És una bona oportunitat per veure hoquei de primer nivell i a més col·laborar en un acte solidari.

Els beneficiaris seran la Creu Roja i el projecte ‘Fem Pinya’ (projecte solidari) dels Nens del Vendrell. L’entrada és gratuïta, però per recaptar fons, s’han organitzat diversos sorteigs amb lots de productes. Aquell mateix dia també hi haurà recapte d’aliments per la campanya de la Creu Roja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: