Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tots els alumnes de P3 matriculats a l’escola demanada en primera opció a Sant Sadurní

Tots els alumnes de P3 matriculats a l’escola demanada en primera opció a Sant Sadurní

Un total de 3.134 alumnes van començar dilluns el curs 2016-2017 als 5 centres educatius públics i privats-concertats de Sant Sadurní d’Anoia, 47 alumnes menys que l’any passat.

D’aquests 501 són d’Educació Infantil,   1.273 d’ Educació Primària, i 1.360 de a Secundària.  Aquestes dades d’alumnat no són definitives perquè caldrà ajustar-les a les baixes que s’han anat produint durant els darrers mesos i que es constaten un cop iniciat el curs i l’alumnat de matrícula viva que ha sol·licitat plaça durant l’estiu i que està pendent d’assignació.

Respecte el curs passat, hi ha hagut un descens d’un 8% de les matrícules d’eduació infantil, en especial de P3, on hi ha 32 alumnes menys, a causa del descens en la natalitat. Tot i així es mantenen els grups de tots els centres educatius i tots els infants de P3 s’han pogut matricular a l’escola demanada en primera opció.

Les matrícules de primària i secundària han estat molt similars en xifres que les del curs passat.

En les millores que s’han dut a terme als centres educatius durant l’estiu s’ha de destacar el desdoblament de les aules de tercer i la instal·lació de la caldera de biomassa a l’escola Jacint Verdaguer o el pintat mural per part de l’escola Arsenal de la paret del pati de cicle inicial. També destaca el tancament de l’hort escolar, la instal·lació d’un rocòdrom i unes casetes i porter automàtic a l’escola La Pau.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: