Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setembre de sardanes al Penedès amb la Cobla Catània

La cobla vilafranquina actuarà diverses vegades a la comarca al llarg d’aquest mes.

A la vigília de la Diada Nacional actuaran a Vilobí, a partir de les vuit del vespre, a la Plaça de la Vila. L’endemà 11 de setembre tocaran a Sant Joan de Mediona, a partir de dos quarts d’una del migdia, coincidint amb la celebració de la Diada. En aquest cas, serà als Rentadors. I el mateix dia de la Diada, també participaran en els actes de celebració a Vilafranca. Tocaran a la Plaça de la Vila a partir de les set de la tarda.

La Cobla Catània també tocarà el diumenge 18 de setembre al migdia a Vilafranca, a la Rambla de la Girada, en la festa del Barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: