Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Garriga a l’acte de l’Esquerra Independentista de Vilafranca en motiu de la diada

Com cada any, les diferents organitzacions de l’Esquerra Independentista de Vilafranca han convocat per dissabte un acte polític en motiu de la Diada.

Sota el lema “Desobeïm per la independència” diferents ponents parlaran del moment polític actual. L’acte tindrà lloc al carrer Santa Maria a les vuit del vespre i intervindrà el diputat de Ribes Joan Garriga, “Nana”, Iker Casanova militant de Sortu i diputat de Bildu al Parlament basc, i Laura Rafecas del Secretariat Nacional de la CUP.

El diputat Joan Garriga explicarà el moment polític actual que estem vivint al principat de Catalunya, així com la qüestió de confiança i el Referèndum unilateral d’independència. Iker Casanova també parlarà del moment polític que viuen al País Basc, ja que estan a les portes d’unes eleccions el 25 de setembre. Contextualitzarà l’acte Laura Rafecas, des del punt de vista intern de l’organització com a membre del Secretariat Nacional de la CUP.

Finalment l’Esquerra Independentista anima a totes les persones a participar activament dels diferents actes que es desenvoluparan al territori durant el dia 11.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: