Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Vilafranca planteja 10 pactes de ciutat

ERC de Vilafranca planteja 10 pactes de ciutat per avançar i no cometre errors com “la falta de connectivitat” entre els barris a tocar de la llosa

Els representants del grup municipal d’ERC van convocar la premsa ahir a La Girada per explicar els 10 pactes de ciutat que volen transmetre a la resta de grups amb l’objectiu que Vilafranca no s’estanqui en temes importants. Els republicans han dividit els temes en cultura, comerç, mobilitat, transparència i participació, energia, medi ambient, urbanisme, economia social i verda, drets socials i procés constituent de la nova república. Des d’ERC creuen que la previsió i el diàleg entre govern i oposició és vital per no cometre errors que, a la llarga, la ciutat “lamentarà”. En aquest sentit, es reafirmen en considerar que l’equip de govern no ha actuat correctament havent tirat endavant el projecte d’urbanització de la llosa sobre les vies sense tenir en compte la participació ciutadana; ni tan sols el procés que es va dur a terme l’any 2007 amb la participació d’unes dues mil persones. Els republicans creuen que els barris del Poble Nou i La Girada continuen desconnectats malgrat l’obertura dels vials per

Des d’ERC defensen que aquest entorn s’hauria de treballar amb un projecte global que inclogui el carrer del Comerç.

La regidora Mònica Hill explica que l’ajuntament de Vilafranca no està avançant en molts temes que els republicans consideren cabdals. L’urbanisme n’és un, però també l’emergència social o la participació ciutadana els preocupen. D’aquí que proposin els 10 pactes de ciutat.

 

Els republicans es comprometen a fer arribar la proposta a la resta de grups per començar a treballar a partir d’aquesta base.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: