Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presenta el premi Isabel Torrents que premia la transformació feminista a Vilafranca

Abans de la presentació del premi, ERC va presentar els candidats de l’Alt Penedès a les eleccions del 12M. Són Lluïsa Llop, Jordi Ramos i Anto Admetlla així com Martina Moris per Jovent Republicà.

Amb la voluntat de reconèixer i visibilitzar persones i col·lectius que han propiciat canvis, avenços i millores feministes a Vilafranca, la secció local d’ERC ha presentat aquest dimecres el Premi Isabel Torrents i Sala. Aquest premi feminista porta el nom de qui va ser la primera regidora d’ERC a Vilafranca, Isabel Torrents i Sala i que segueix, a dia d’avui, vinculada a moltes entitats i associacions. Torrents es mostrava molt contenta de ser considerada un referent per a moltes dones.
El Premi Isabel Torrents i Sala es lliurarà anualment al mes de novembre i el guardó serà una obra d’un jove artista alumne de l’Escola Arsenal, obra que es farà especialment per l’ocasió i que serà diferent cada any.

Una estona abans de la presentació del premi, ERC va donar a conèixer oficialment els noms dels candidats republicans de l’Alt Penedès a les eleccions del 12 de maig. Seran Lluïsa Llop com a catorzena de la llista, Jordi Ramos en 51a posició i Anto Admetlla en el lloc 68. D’altra banda, Martina Moris serà la candidata penedesenca del Jovent Republicà a les llistes d’Esquerra Republicana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: