Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca estan satisfets per la ubicació que tindran a la Tàrraco Arena

L’Antiga Audiència de Tarragona va acollir dissabte el sorteig d’ordre d’actuació i col·locació a plaça de les 45 colles participants al 26è Concurs de Castells.

L’Antiga Audiència de Tarragona va acollir dissabte el sorteig d’ordre d’actuació i col·locació a plaça de les 45 colles participants al 26è Concurs de Castells. A la jornada del diumenge, 2 d’octubre, hi participaran 12 colles distribuïdes en tres grups. Començarà a les 10 del matí i s’actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 4 de 9 amb folre.

La Joves Xiquets de Valls serà la primera d’actuar el 2 d’octubre, després serà el torn dels Castellers de Vilafranca, la tercera serà la Jove Xiquets de Tarragona i acabarà la Vella de Valls.

El president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell, recorda que habitualment als Verds els va millor marcar la pauta actuant primers. Com que el seu màxim rival és la Vella de Valls, ja els està bé aquest odre d’actuació.

 

D’altra banda els vilafranquins també es mostren molt satisfets per la ubicació que els ha tocat en el sorteig, al costat de dues colles amb les que col·laboren sovint, com són els Capgrossos i la colla de Sants.

 

El Concurs de Castells de Tarragona se celebrarà en tres dates, el 25 de setembre a Torredembarra, i l’1 i 2 d’octubre a la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona.

A la jornada del dissabte 1 d’octubre hi actuaran 20 colles, distribuïdes en els grups D,E i F. Els primers en actuar seran els Xiquets de Hanghzou, la colla xinesa que suposa una de les novetats del 2016. La jornada començarà a dos quarts de cinc de la tarda i s’actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 3 de 8. Els Xicots de Vilafranca, estan en el grup D, junt amb els Moixiganguers d’Igualada, Castellers de Sant Cugat i Marrecs de Salt, i actuaran segons, després dels de Sant Cugat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: