Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV estrena el documental Objectiu: guanyar el concurs

En la programació especial del dia de Reis Penedès TV també oferiex el concert del 75è aniversari de la Polifònica.

Són dos programes destacats que s’emeten aquest divendres, dia de Reis.
El documental Objectiu: guanyar el concurs recull els preparatius, els assaigs i la jornada dels Castellers de Vilafranca pel Concurs de Castells de Tarragona del 2022, que van tornar a guanyar. Té una durada de mitja hora i l’ha realitzat Núria Repiso per a Penedès TV. S’estrena aquest divendres, 6 de gener, a dos quarts de tres de la tarda i també es podrà veure a dos quarts de vuit del vespre i a dos quarts de dotze de la nit. També tindrà reposicions dissabte a dos quarts de cinc de la tarda i a les onze de la nit i diumenge a dos quarts de sis de la tarda i a dos quarts de deu de la nit.
D’altra banda també aquest divendres en la programació especial del dia de Reis s’emet el concert de Sant Esteve de la Polifònica de Vilafranca, que enguany celebra el seu 75è aniversari. El concert es podrà veure aquest divendres a les cinc de la tarda i a les nou de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: