Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Recepció institucional als Verds amb motiu del primer lloc en el Concurs de Castells

Va ser una forma simbòlica d’oferir el trofeu a la ciutat

Una delegació dels Castellers de Vilafranca va visitar divendres al vespre el saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca, on van oferir a la ciutat de forma simbòlica el trofeu del seu dotzè Concurs de Castells. Tal com explica el seu cap de colla, Sisco Benet, el guardó està dedicat a tothom que els ha fet costat

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i altres membres del consistori van felicitar la colla i la recepció va acabar amb una fotografia de família. Pocs minuts abans a Cal Figarot tothom qui volia es podia fer una fotografia amb els 12 trofeus i a la nit els Verds van organitzar una festa de celebració a Cal Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: