Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat setmanal de fruita té més afluència de compradors a l’hivern que a l’estiu

Vilafranca compta amb un mercat diari de fruita i verdura, unes parades que també són presents els dissabte en el mercat setmanal de la capital de l’Alt Penedès.

El de la fruita és evidentment un mercat estacional, en els seus productes que són de temporada, però sembla que també ho és pel que fa a les persones que s’hi acosten a comprar. Andreu Alari, un dels paradistes habituals a Vilafranca, comenta que a l’hivern hi ha més compradors de la vila i la comarca, i que a l’estiu detecten més presència de públic fins i tot estranger. Reconeix també què de finals de juny a mitjans d’agost el volum de compres baixa una mica, i que a partir del 15 d’agost ja es refà una mica.
Un altres dels habituals, amb parada des de fa 50 anys, és l’Anton Carreras. Ell comenta que ara a l’estiu la gent té més tendència a anar-se’n a la platja, i que això es nota amb menys afluència de compradors. Comenta també què els productes que es venen són molt estacionals.
Des del seu punt de vista el mercat funciona però millor a l’hivern que a l’estiu, pel que fa a la presència de clients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: