Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els hotels de Vilafranca han millorat la seva ocupació aquesta temporada

Les dades d’ocupació són més bones que l’any passat, segons els hotels consultats per la nostra redacció.

A l’Hotel Casa Torner i Güell, situat a la Rambla de Sant Francesc, l’ocupació durant aquest estiu ronda el 65% i esdeveniments com el Vijazz o la Festa Major de Vilafranca fan augmentar la demanda en un 150% aproximadament. En el cas d’aquest cèntric hotel de 4 estrelles, la majoria dels hostes en termes generals són clients d’empresa, tot i que també s’hi allotgen parelles i algunes famílies per oci.

Al Cava&Hotel Mas Tinell, de 5 estrelles, situat als afores de la vila, l’ocupació és pràcticament completa durant l’estiu, amb bones previsions de cara al setembre per l’interès que generen entre els clients la verema i les experiències enoturístiques que s’hi vinculen. Pel que fa a la procedència dels clients, és diversa.

Al Cava&Hotel Mas Tinell, els grans esdeveniments, a més d’afavorir l’ocupació, generen més visites al restaurant i a les caves. La direcció de l’hotel treballa per aconseguir l’estabilitat en l’ocupació i fins ara ho està aconseguint.

Als dos hotels consultats coincideixen en afirmar que els clients que hi arriben interessats en la cultura del vi i del cava estan cada cop més informats i saben el que busquen.

Els responsables dels hotels consultats també apunten que una major oferta de llits a la zona afavoriria més estades i més llargues, tant dels visitants que vénen expressament al Penedès com dels que fan rutes enoturístiques tot passant per diferents zones vinícoles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: