Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dos detinguts per violació de domicili i robatori amb força en un habitatge

Dos detinguts per violació de domicili i robatori amb força en un habitatge

La Policia Local de Vilafranca va detenir dijous passat al migdia dues persones com a presumptes autores d’un delicte de violació de domicili i de robatori amb força en un habitatge del c/ Vilobí.

Les actuacions policials es van encetar dimarts passat quan, arran de diverses queixes per les molèsties que s’originaven en un habitatge que podria haver estat ocupat il·legalment, els agents van personar-se amb la intenció d’identificar els ocupants, amb resultat negatiu.

Després de diversos intents infructuosos de contactar amb el propietari de l’immoble, finalment aquest dijous la Policia Local va aconseguir parlar amb el titular, el qual va manifestar que, en tornar de vacances, no podia entrar al seu domicili perquè li havien canviat el pany de la porta d’entrada.

Finalment els agents van aconseguir accedir a l’interior del domicili, on van trobar dues persones que van ser detingudes per un presumpte delicte de violació de domicili. El titular de l’habitatge va trobar a faltar diferents objectes, per la qual cosa també se’ls imputa el delicte de robatori amb força.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: