Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Obra Social de CaixaBank fa balanç de l’actuació al Penedès Garraf, on ha destinat 234.000€

Vinseum ha acollit la presentació del balanç de l’acció social de CaixaBank des de les oficines del Penedès-Garraf. També es va presentar el pla estratègic de la Fundació Bancària La Caixa.

La directora comercial a la demarcació de Barcelona, Cristina González, explica que es tractava tant de passar comptes de l’acció centralitzada com la descentralitzada. Per tant, la que realitza l’entitat a nivell general, com la que duen a terme les oficines a nivell més local. Aquests darrers anys, centrant-se força en qüestions relacionades amb la pobresa i buscant donar resposta a les necessitats de la societat a través de les iniciatives que surten del propi territori.
L’any passat l’Obra Social de La Caixa a través de les seves oficines de CaixaBank va destinar 234.000€ a projectes al Penedès-Garraf.
Així mateix es va exposar el Pla Estratègic de la Fundació Bancària La Caixa. En aquest marc La Fundació Privada Mas Albornà, de Vilafranca; l’Associació Ressó, Rebost Solidari de Vilafranca; i la Fundació Ave Maria de Sitges van explicar les diferents accions que han dut a terme el darrer any amb el suport de l’Obra Social de La Caixa.
Des de la Caixa consideren que el balanç que es pot fer de les seves actuacions és positiu, ja que han aconseguit arribar a força gent; però desitjarien que amb el pas dels mesos i si la situació econòmica general va tornant situacions similars a abans de la crisi, puguin destinar més diners a temes culturals que aquests darrers anys han quedat totalment aparcats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: