Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘La Caixa’ destina 50.900€ a entitats de Vilafranca que atenen persones amb Síndrome de Down

‘La Caixa’ destina 50.900€ a entitats de Vilafranca que atenen persones amb Síndrome de Down

El Nou Verd SCCL, El Turó Salut Mental Associació De Familiars i Amics, la Fundació Pro Penedès i l’Associació Entre Tots són entitats beneficiàries a Vilafranca d’aquest ajuts de La Fundació La Caixa

Amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Down, la Fundació ‘La Caixa’ i CaixaBank han impulsat múltiples iniciatives en tot el territori per fer costat a prop de 100 entitats socials de tot l’estat que faciliten i promouen el desenvolupament integral i la inserció de les persones afectades per aquesta síndrome.

CaixaBank, dins de la seva Acció Social, canalitza al llarg de l’any aportacions econòmiques de la Fundació ‘La Caixa’ per atendre necessitats socials en tot el territori. Gràcies a això, el 2020 es van destinar prop de 500.000 euros a les entitats dedicades a la síndrome de Down.

D’aquesta quantitat, 50.900 € s’han adreçat a entitats socials de Vilafranca, com Nou Verd SCCL, el Turó Salut Mental Associació De Familiars i Amics, la Fundació Pro Penedès i l’Associació Entre Tots.

La pandèmia ha agreujat la situació d’aquest col·lectiu i ha suposat un fre a la seva activitat i desenvolupament diari, pels riscos que ha suposat per a la seva salut. Per aquest motiu, la Fundació ‘la Caixa’ i CaixaBank han llançat, en col·laboració amb diverses associacions i entitats locals, iniciatives per multiplicar el suport i fomentar la inclusió d’aquest col·lectiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: