Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Voluntaris de Caixabank acompanyen usuaris de l’Espiga en una passejada solidària

Els voluntaris també estan col·laborant en diverses iniciatives relacionades amb pal·liar els efectes de la pobresa, com el repartiment d’aliments amb l’Associació Ressò Vilafranca.

Caixabank ha mobilitzat 36 voluntaris gràcies al projecte ‘Mes solidari’ que l’entitat bancària ha tirat endavant a l’Alt Penedès amb 10 activitats en 2 associacions. La directora de l’Àrea de negoci de Caixabank a la comarca, Eva Rodriguez, era una de les voluntàries que dimecres participava en passejada pel centre de Vilafranca organitzada amb usuaris i usuàries de l’Espiga.

Des de l’Espiga, el coordinador de residències, Gerard Oliva, explica que habitualment és molt complicat trobar voluntaris i per tant agraeixen molt aquesta iniciativa.
Els voluntaris també estan col·laborant en diverses iniciatives relacionades amb pal·liar els efectes de la pobresa, com el repartiment d’aliments amb l’Associació Ressò Vilafranca per famílies vulnerables de la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: