Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
CaixaBank i la Federació Empresarial del Gran Penedès renoven la seva col·laboració

CaixaBank i la Federació Empresarial del Gran Penedès renoven la seva col·laboració

L’acord facilitarà a les empreses l’accés a una gamma de productes i serveis financers totalment personalitzats.

CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) mantenint-se com a soci financer de l’entitat empresarial amb l’objectiu d’ajudar a promoure el desenvolupament de les empreses associades, autònoms i comerços associats.

L’acord, que han ratificat Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès i Xavier Garcia Hornos, director comercial de Banca d’Empreses de CaixaBank a la Direcció Territorial de Barcelona, facilitarà a les empreses l’accés a una gamma de productes i serveis financers totalment personalitzats.

El conveni posa de manifest el compromís de l’entitat financera amb les empreses de les comarques de l’Alt i Baix Penedès i Garraf que podran beneficiar-se, entre d’altres productes i serveis, de solucions per a la cobertura de les seves necessitats personals i de negoci, productes d’inversió, assessorament personalitzat i un programa financer a mida, que gestionaran un equip de professionals especialitzats, distribuïts en l’àmplia xarxa d’oficines de la comarca.

El conveni ratifica el suport de CaixaBank a la FEGP per elaborar anualment l’Índex de Competitivitat Econòmica de les Comarques de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: