Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca obre la tercera convocatòria de subvencions per actes culturals

El període de sol·licitud dels ajuts i subvencions per dur a terme activitats culturals i/o festives d’interès públic local estarà obert fins al divendres 5 d’agost.

A la convocatòria s’hi poden presentar entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d’interès públic local durant el període que va de l’1 de setembre fins al 31 de desembre.
Les sol·licituds per demanar els ajuts han de ser les que s’han elaborat per aquest fi i que es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, a la planta baixa de la casa de la Vila, del dilluns a divendres, en horari de matí; i al Servei de Cultura/l’Escorxador, carrer de l’Escorxador, 19-21, en horari de matí i tarda.
Les sol·licituds només es podran presentar a la Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: