Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament celebra la voluntat festiva i de convivència dels veïns durant la FM de Sant Martí

L’Ajuntament celebra la voluntat festiva i de convivència dels veïns durant la FM de Sant Martí

El govern municipal de Sant Martí Sarroca celebra que en les dues darreres edicions de la Festa Major gent de totes les edats hagi pogut celebrar una festa ampliada amb bona convivència.

L’Ajuntament ha fet explícit el seu agraïment a la Comissió de Festes i a les entitats i associacions que han organitzat la Festa Major 2016 del municipi, un cop acabada la festa. Així mateix, el govern ha fet un reconeixement a l’esforç dels treballadors municipals i als voluntaris de l’ADF i de Protecció Civil per la seva col·laboració.
En aquest sentit, l’Alcalde del municipi, Antoni Ventura, i el regidor de Cultura i Festes, Albert Tort, han explicat que els dispositius de seguretat i d’emergències han funcionat correctament i sense cap incident destacable, posant èmfasi al mateix temps en què la clau d’una festa cívica com la que s’ha viscut és el compromís amb la festa de les associacions que han col·laborat amb la Comissió de Festes i l’Ajuntament en l’organització dels actes, demostrant un rigor i una dedicació que han fet possible una festa amb més activitats, nous espais i una convivència festiva exemplar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: