Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí engega una campanya de prevenció de residus i de recollida selectiva

A partir de dilluns es realitzarà al municipi la campanya organitzada per l’Ajuntament del municipi i la Mancomunitat Penedès Garraf.

Té els objectius de fomentar la reducció dels residus, augmentar el percentatge de recollida selectiva, millorar la qualitat dels residus recollits selectivament i millorar la qualitat de la fracció orgànica recollida. El municipi ha organitzat xerrades informatives dilluns, dimarts i dimecres que ve a dos quarts de 9 del vespre. Dilluns tindrà lloc a la Sala polivalent de Sant Martí, dimarts al Centre Cultural La Bleda i dimecres a les antigues escoles de la Rovira Roja. També es faran visites porta a porta als habitatges del municipi amb l’objectiu de facilitar la informació sobre els circuits de recollida selectiva del municipi i diferents consells per a reduir els residus a casa.

A les xerrades informatives i a les visites porta a porta s’obsequiarà una bossa reutilitzable als veïns amb un targetó per a emplenar als establiments comercials adherits a la campanya. A partir del 9 de juny, tots els que utilitzin la bossa obtindran un segell. Quan hagin aconseguit 5 segells podran bescanviar el targetó per dos paquets de bosses compostables per al cubell de la brossa orgànica. La campanya també inclourà tallers gratuïts que fomenten la reutilització i el reciclatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: