Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Participants del programa de mesures actives de la RMI fan pràctiques a empreses de la vila

Participants del programa de mesures actives de la RMI fan pràctiques a empreses de la vila

Un total de 10 persones han estat realitzant pràctiques no remunerades en 8 empreses de Vilafranca que col·laboren en el programa de mesures actives de la Renda Mínima d’Inserció.

En el marc del programa de mesures actives de la Renda Mínima d’Inserció que s’està desenvolupant des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, 10 dels participants han realitzat pràctiques no laborals en empreses de la vila, de diferents sectors d’ocupació.
El programa de Mesures Actives de la RMI, subvencionat per la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i pel Fons Social Europeu, així com pel mateix Ajuntament, consisteix en la realització d’itineraris d’inserció sociolaboral per a persones perceptores de la RMI.
El programa inclou accions d’orientació laboral, formació en competències clau i personals, així com també pràctiques en empreses per al desenvolupament de les competències professionals a través de l’aprenentatge productiu en el context real de treball.
En l’edició d’enguany, 8 empreses de Vilafranca han col·laborat amb el Programa de Mesures actives d’inserció, valorant molt positivament l’experiència i el treball realitzat entre aquestes i els participants.
Les pràctiques han permès als participants ampliar el seu currículum professional i formar-se en un ofici que els interessa i els motiva. Aquestes empreses han pogut conèixer persones motivades per treballar per si en un futur tenen necessitats de cobrir algun lloc de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: