Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca porta dissabte la seva Diada Itinerant a la plaça de Jaume I

La Jove de Vilafranca porta dissabte la seva Diada Itinerant a la plaça de Jaume I

Aquest proper dissabte, la Jove de Vilafranca organitza la seva Diada Itinerant, que cada any va canviant d’ubicació, tornant enguany a la plaça de Jaume I. La intenció és fer-hi castells de 6.

Allà hi aixecarà els seus castells a partir de les 6 de la tarda, al costat de les colles dels Castellers de Castelldefels i dels Castellers de Sant Vicenç dels Horts, coneguts també com els Carallots.
La colla té previst portar-hi castells de 6, mentre està formant canalla nova i aprofitant l’entrada de nous castellers que, en les darreres setmanes, s’han incorporat a la colla i estan aprenent les seves posicions.
Recordar que els assajos son cada dimecres, a 2/4 de 8 del vespre per la canalla i a les 9 de la nit l’assaig general. Divendres, a les 8 la canalla i a les 10 el general. Tenen lloc al local social de la colla, Cal Peitabí, espai ubicat al C/ Amalia Soler, 8, i tothom hi és convidat. L’assaig d’aquest divendres s’espera que sigui especialment important per aclarir finalment els castells que aniran a plaça aquest proper dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: