Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Colla Jove de Vilafranca canvia al 14 d’octubre la celebració de la diada de la colla

La Colla Jove de Vilafranca canvia al 14 d’octubre la celebració de la diada de la colla

La 7a. Diada Jove, la diada de la colla Jove de Vilafranca no es farà el 12 d’octubre com aquests darrers anys. La Junta Directiva va decidir, va canviar la data de la Diada Jove d’enguany.

Els motius van ser els fets ocorreguts el passat 1 d’octubre i durant els dies anteriors, que van propiciar el desig de fer un gest de protesta en defensa de les llibertats, els drets civils i la democràcia. Així, després de parlar amb les colles convidades i acceptar el canvi, la Diada Jove tindrà lloc el dissabte 14 d’octubre a la tarda, a la plaça Constitució en lloc de la plaça de la Vila, per estar aquesta última ocupada per un altre acte.
La diada s’iniciarà a les 6 de la tarda amb la participació dels Nois de la Torre, els Vailets de Gelida i la Jove de Vilafranca. En acabar hi haurà un refrigeri per a les colles, un sopar de germanor a la plaça de Jaume I a partir de les 9 del vespre i un final de festa amb música.
D’altra banda, la colla Jove va actuar diumenge passat a les Jornades del Patrimoni, al castell de Gelida, al costat del Vailets de Gelida i dels Laietans de Gramenet. La diada no va resultar del tot bona per a la Jove. D’entrada, algunes baixes de tronc i pom de dalt, van obligar a fer diversos canvis no previstos i això va fer que es canviés el programa de castells previst. Van obrir amb un pilar de 4 de salutació, després van carregar el 3 de 6, van continuar descarregant el 4 de 6 i, en tercera ronda van fer un intent desmuntat de 3 de 6. Van acabar amb dos pilars de 4 simultanis.
El darrer assaig serà el proper divendres a 2/4 de 10 del vespre al pati de l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: