Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca torna satisfeta de la seva actuació a Tremp

La Jove de Vilafranca torna satisfeta de la seva actuació a Tremp

El passat diumenge 6 de maig al migdia, la Jove de Vilafranca actuava en solitari a la Fira de Primavera de Tremp, on van assolir entre altres el seu primer 3 de 6 amb agulla d’aquesta temporada.

Després d’una cercavila de bèsties de foc, tenia lloc l’exhibició castellera on els vilafranquins descarregaven un pilar de 4 inicial, un 4 de 6 amb agulla, el primer 3 de 6 amb agulla d’aquesta temporada i un 4 de 6. Tots els castells es van descarregar sense incidències i amb convicció, amb una nova canalla un xic lenta però molt decidida i segura. Per tancar la diada, la Jove va alçar tres pilars de 4 simultanis, fet que no succeïa des de feia algunes temporades.
En definitiva, la primera sortida fora de Vilafranca va deixar sensacions molt positives i ve a confirmar el bon debut de la passada diada de Sant Jordi.
Els assajos de la colla continuen cada dimecres i divendres a les 7 de la tarda la canalla i a 2/4 de 10 de la nit tota la colla, al pati de l’Escorxador. Les discrepàncies obertes amb l’equip que gestiona l’espai cultural sembla que, de moment, s’han calmat i la setmana passada la Jove va poder fer l’assaig en l’horari habitual. Els assajos son oberts a tothom, ara amb l’objectiu de preparar la diada de Fires de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: