Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Falcons de Vilafranca han actuat a les Cabanyes i a la Festa Catalana de La Bolquère

Els Falcons de Vilafranca han actuat a les Cabanyes i a la Festa Catalana de La Bolquère

Els vilafranquins de la faixa verda han tingut un nou cap de setmana de doblet. Primer al Penedès, a Les Cabanyes; i després a la població francesa de La Bolquére.

Novament ha estat un cap de setmana molt actiu pels Falcons de Vilafranca. El passat divendres dia 5 es van desplaçar a les Cabanyes per participar en la nit jove de la seva Festa Major. Enguany donat que no hi va haver inclemències meteorològiques, es va poder realitzar la tradicional cercavila, pels carrers de la població, oferint un seguit de figures entre les que destaquen un Pilar de 4 aixecat per sota net, dues Torretes, un Ventall caminat, un intent de Pira 6X5, que va ser desmuntada per problemes en el pom superior, una Piràmide Drets de 4 i varis Pilars de 3 caminant. Cercavila que finalitzava a la plaça del local social, on després de l’actuació dels elements del seguici, els Falcons van finalitzar oferint una Escala 10, una Pirà 6X5, una Piràmide Drets 5 i un Pilar de 5 aixecat per sota, el qual no va poder ser carregat, per problemes en l’estructura.
Però el cap de setmana no finalitzava aquí ja que el diumenge dia 7, es van desplaçar a la població francesa de La Bolquére, situada en el departament de Pirineus Orientals en la regió de Llanguedoc-Roselló, i que pertany a l’Alta Cerdanya, per participar en la Festa Catalana de la població. Gaudint d’unes vistes espectaculars des de la plaça de l’església, van oferir als locals un Pilar de 5 aixecat per sota, una Escala de 9, sis Pilars de 3 tombats i amb tombarelles, una Pira 5X5, tres Ventalls, una Torreta, una Piràmide drets de 4, un 3 de 6 net i van finalitzar amb dos Pilars de 4 simultanis.
El proper cap de setmana, del 13 al 16 es desplacen a Terres Basques amb actuacions a Guernika, Ondárroa i Gabiria

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: