Dissabte, 25 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la 1a Festa del donant de sang amb activitats lúdiques

La festa tindrà lloc aquest dissabte de 4 a dos quarts de 9 del vespre al Parc del Tívoli de Vilafranca.

Sota el lema de “La sort de donar sang”, l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès organitza un seguit d’activitats per a tothom. La jornada festiva comptarà amb la col·laboració dels esplais MIV i GEP, que organitzaran jocs pels més petits i una xocolatada. Després hi haurà un concert amb Pau Saura i s’acabarà amb una cantada d’Havaneres amb el grup Xaloc. També comptarà amb una exhibició de bitlles catalanes. Paral·lelament aquestes activitats estarà l’autobús de donació de sang. El president de l’Associació de Donants de Sang Xavier Raventós va explicar que la idea de la festa és que sigui rotativa any rere any pels diferents municipis de la comarca.

La regidora de salut i consum Anna Doblas va destacar que una festa de donació de sang amb activitats lúdiques com aquesta és una manera que participin persones de tot tipus d’edat.

La jornada també inclourà durant la tarda una carpa amb una taula informativa sobre les donacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: