Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obren les inscripcions als tallers d’estiu de música tradicional

A partir d’avui i fins el 10 de juny es podran realitzar per Internet a través del web de l’Ajuntament.

Els tallers tindran lloc del 4 al 8 de juliol i es desenvoluparan als diferents espais de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. Les classes d’instruments tradicionals es faran tant en grup com individual. També hi ha l’opció de classes per a grups ja consolidats o amb ganes de formar-ne un. Seran classes de 30 o 45 minuts entre les 4 i les 8 de la tarda i l’edat mínima per fer la inscripció és de 8 anys. Aquest any, com a novetat, s’ofereix el taller de conjunt gran de gralles a càrrec de Jaume Aguza. L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Com a cloenda dels tallers, el divendres 8 de juliol a les 9 del vespre hi haurà la mostra de música tradicional al Claustre Sant Francesc.
En la mostra hi participaran tots els alumnes i oferiran un repertori variat amb tots els instruments que s’han treballat en els diferents tallers. Per a més informació es pot adreçar personalment al Servei de Cultura, per telèfon al 93 890 04 59 o bé a través del correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: