Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Mas i Perera celebra dissabte la cinquena Jornada Verda

Aquest dissabte a partir de les 10 del matí se celebra la cinquena edició de la Jornada Verda a l’escola Mas i Perera de Vilafranca.

És un conjunt d’activitats matinals en la qual mestres, pares i alumnes es barrejaran per compartir tallers, jocs i programes educatius amb la conservació i respecte pel medi ambient com a eix. S’hi trobaran activitats com la plantació de plantes i tallers de broquetes de fruita i de plantes aromàtiques. També es podrà pintar el porxo de l’entrada i jugar a bitlles catalanes.

Aquest any, en la jornada s’entrecreuen dos projectes del centre: el d’Escoles Verdes i el de Pati Actiu. Aquest segon, innovador, pretén recuperar l’estona diària del pati i, sense perdre la seva naturalesa d’esbarjo, fer participar els alumnes en l’estructura pedagògica de l’escola. El pati és un element enriquidor, d’experimentació i relacional fonamental en una escola, però també té riscos: les relacions desiguals o la reiteració de rols. És per això que el centre ha endegat aquest projecte que ja s’està implantant a molts d’altres de Catalunya. La jornada està organitzada per l’AMPA i l’escola i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: