Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte els Monjos acull una jornada per explicar i donar a conèixer els Banc del Temps

“Intercanvis, habilitats i projectes cooperatius”, amb aquest títol és com es vol resumir totes les activitats que es duran a terme el proper dissabte 28 de maig a la Masia Mas Catarro dels Monjos.

Diversos bancs del temps com el de Vilafranca, Sant Sadurní, El Vendrell i Igualada, està col·laborant amb el Banc de temps de Santa Margarida i els Monjos en la organització de la Jornada sobre intercanvis i altres experiències de cooperació que tindrà lloc el proper dissabte 28 de maig de 10 a 2 del migdia a la Masia Mas Catarro dels Monjos.
L’objectiu és fer conèixer els bancs del temps, les experiències que es poden derivar dels intercanvis i treballar amb iniciatives de suport mutu i cooperació. Durant el matí hi haurà parades d’intercanvis. Les persones interessades poden reservar una taula per exposar els productes per intercanviar, enviant un correu a .
També hi haurà tallers simultanis, a diferents espais, per fer un tastet d’habilitats i coneixements que ofereixen els diferents socis.
A mig matí es farà una xerrada on s’ha convidat a diferents referents en el món dels bancs del temps i es comptarà amb la participació de projectes cooperatius d’habitatge col·lectiu com La Borda de Sants o La Muralleta de Santa Oliva; amb l’experiència dels bancs del temps escolars i la participació de l’Associació pel Desenvolupament de Bancs del Temps amb en Sergi Alonso.
Poc abans de les 2 del migdia es farà un concert de cloenda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: