Dimarts, 25 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Casa Petita s’obre a les famílies amb una jornada festiva

La Casa Petita s’obre a les famílies amb una jornada festiva

La Casa Petita ha organitzat una Jornada Festiva i de Portes Obertes per aquest dissabte al matí, d’onze a dues.

La idea és que les famílies vilafranquines que s’estan organitzant el proper curs puguin valorar la possibilitat d’assistir a  aquest equipament de l’ajuntament de Vilafranca. El recurs de la Casa Petita és una opció als matins per aquelles famílies que han decidit criar i educar els més menuts des de casa i, a les tardes, per als pares i les mares que vulguin gaudir d’un temps exclusiu amb els seus infants.

L’acte festiu es realitzarà a la plaça Marià Manent, al barri del Poble Nou, on està situada la Casa Petita. És obert  a tothom i en especial a les famílies amb infants petits. Hi haurà jocs a la plaça i diverses actuacions com un conta-contes, l’actuació de la coral infantil L’Espinguet i la màgia per a petits i grans del Mag Aizpi. En cas de pluja es mantindran tots els actes a la mateixa plaça Marià Manent.

L’Espai Familiar La Casa Petita, és un espai creat perquè infants de 0 a 3 anys i adults comparteixin un temps exclusiu i de qualitat. Per altra banda, també és un espai de relació on els adults poden expressar i compartir el que és l’experiència de la criança i educació dels infants entre ells i amb les professionals de l’espai. L’any 2015 van assistir a la Casa Petita 297 infants i 496 acompanyants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: