Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca prepara diversos actes de cara a la festa de Sant Jordi, amb una primera mostra d’entitats

La diada de Sant Jordi es viurà a Sant Martí posant l’accent en la lectura, la música i la riquesa cultural i associativa de les entitats, caracteritzada per noves activitats, organitzades per l’Ajuntament, que es concentraran en un mateix espai.

L’objectiu és fer una festa oberta a tothom que tingui ganes de passejar i viure l’ambient festiu de la diada. Per aquest motiu, el carrer de La Font, la Placeta i l’entorn d’aquests espais, al bell mig del municipi, estaran tallats a la circulació i seran el centre de passeig que acollirà les activitats que s’hi han preparat.
Tant al matí com a la tarda, diverses parades d’artesania, de llibres, de roses, de pastisseria o de comerços locals formaran un nou mercat de Sant Jordi on passejar-hi. També hi haurà la primera mostra d’entitats del municipi, en què es donarà a conèixer l’actiu teixit cultural, esportiu i associatiu de Sant Martí.
Mentrestant, a la Placeta, hi haurà activitats tant al matí com a la tarda. Sarroca Ràdio farà un programa en directe a partir de les 10 del matí. A 2/4 de 12 del migdia, en col·laboració amb “El Martinet”, s’ha organitzat una lectura oberta de poemes per part del Club de Lectura i el recital “Vers obert” a càrrec de la poeta Sandra D. Roig. També hi haurà activitats per als més joves, amb jocs gegants i tallers. Hi haurà, a més, l’exposició de treballs manuals de Sant Jordi i es llegiran els poemes de la mostra literària. A 2/4 de 7 de la tarda, hi haurà música a càrrec del grup versions.cat, que farà un repàs a la historia del pop-rock català. Totes les activitats i horaris es poden consultar al web santmartisarroca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: