Divendres, 26 d'abril de 2024

L’escola Sant Elies va quedar tercera a la cursa solidària Trailwalker Oxfam Intermon

L’escola Vedruna Sant Elies va participar el passat cap de setmana a la cursa solidària Trailwalker Oxfam Intermon, una cursa de 100 km 100% solidària a favor d’Oxfam Intermon.

L’escola hi participava amb 3 equips formats per mares, pares i mestres.

Per poder participar en aquesta cursa l’escola ha recollit uns  6.000 euros que ha aportat a la fundació Oxfam Intermon. Aquesta quantitat s’ha recollit gràcies a la col·laboració de totes les famílies, alumnes i empreses.

Els tres equips participants van sortir d’Olot el dissabte a les 10 del matí, disposats a recórrer corrent, caminant o trotant els 100 km que els separaven de Sant Feliu de Guíxols.

Al llarg del recorregut van anar rebent l’assistència dels tres equips de suport,  que els van donar tot l’avituallament necessari, així com els ànims i les forces per continuar fent quilòmetres.

Els tres equips van arribar complerts a la meta, fent un gran paper i assolint tots una classificació entre els 100 primers equips dels 420 participants.

Cal destacar la gran actuació de l’equip Vedruna Sant Elies Corre que va assolir un emocionant 3r lloc a la classificació general, trencant tots els pronòstics.

Des de l’escola destaquen la gran experiència que han  viscut, tant a nivell solidari, com emocional i esportiu.