Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llum verda als talls del trànsit davant les escoles de Sant Elies i l’Estalella i Graells

L’objectiu és contribuir a una mobilitat més sostenible i segura a Vilafranca.

A partir de dilluns vinent, i coincidint amb l’entrada de les escoles, no es permetrà la circulació de cotxes davant del Col·legi El Carme – Sant Elies i el CEIP Doctor Estalella i Graells. La mesura, que ha estat impulsada per l’Ajuntament a petició dels mateixos centres educatius, consistirà en tallar el trànsit al carrer Puigmoltó, a l’alçada de Sant Jocund, cada dia lectiu entre 3/4 de 9 i les 9:10 del matí.

D’aquesta manera els infants i les famílies podran anar a peu sense problemes en tot el tram del carrer Puigmoltó de davant del pati de l’Estalella i també al carrer del Carme, a l’entrada de Sant Elies. Josep Maria Martí, regidor de Territori, Serveis Urbans i Medi Ambient, explica que a finals dels curs passat es va fer una prova pilot durant 15 dies que va ser un èxit. Es tracta d’una iniciativa que implica la participació de la Policia Local i també de les mateixes escoles.

Els punts de descotxaments pels infants seran al carrer Sant Jocund i a la plaça Josep Anselm Claver i els vehicles només podran aturar-se el temps imprescindible perquè els infants baixin. A més, per tal de descarregar el trànsit dels carrers Lluna i Muralla de Sant Magí, s’habilitarà el doble sentit en el tram final del c/Puigmoltó, cantonada amb carrer Pines i la Plaça Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: