Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col.legi Sant Elies ha dedicat el certament literari a la dona i la poesia

Aquest dimecres a la tarda el Casal de Vilafranca acollia l’acte de celebració del lliurament de premis del 29è Certamen literari Sant Jordi Mare de Déu de Montserrat. Memorial Montserrat Gillué.

Es tracta del tradicional certamen literari que l’escola celebra cada any al voltant de la diada de Sant Jordi.

Cada any hi ha una temàtica que fa de fil conductor dels treballs presentats a concurs i en aquesta ocasió era la dona i la poesia. A partir d’aquest tema primer es van preparar els treballs literaris dels alumnes i després la posada en escena amb intervenció també d’alumnes i exalumnes fent aportacions d’arts escèniques, be siguin teatrals, musicals o de dansa.

Es tracta d’un dia molt especial pel Col·legi Vedruna Sant Elies de Vilafranca, al qual acostumen a convidar també a participar a altres centres Vedruna de Catalunya. En aquesta ocasió de Sant Boi i Balaguer.

Participen d’aquesta activitat els alumnes de cinquè de primària fins als de 4rt d’ESO, en total uns 400 alumnes.

En relació als premis els primers van ser per “Llegir” de Júlia Montedeoca  del Curs 5è. de Primària, “Si tu ets, com tu ets” de  Míriam Fourka del Curs 1r. B. de Secundària, “Records” de Laia Esteve del Curs 4t. A. de Secundària, “La natura” de Júlia Martí del Curs 5è. de Primària del Col·legi Vedruna Sant Boi de Sant Boi de Llobregat i “Irós gallaret” de Pol Jansà del Curs 4t.A de Secundària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: