Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de l’Agrícol permeten recuperar una planta superior que no s’utilitzava

L’edifici del Centre Artístic del Penedès, L’Agrícol, està immers en una remodelació profunda. Les obres són fruit de l’intercanvi amb l’Ajuntament de Vilafranca pel qual l’Agrícol cedeix part de l’edifici i l’antic cinema Victòria per a la construcció de pisos social per a gent gran.

El que més canvia és la planta superior. Abans eren dues parts separades amb un terrat al descobert i una escala de servei que conduïa a les golfes. Allà només hi havia l’habitatge de consergeria, de manera que l’espai no s’utilitzava. Ara, les dues parts han quedat unides i s’hi ha fet arribar l’escala principal. Així, l’Agrícol guanya els aproximadament 300 metres quadrats que perd a la planta baixa arran de la cessió per 50 anys d’aquell espai a l’Ajuntament.

Els treballs s’estan centrant ara en la planta inferior amb una reforma completa que s’està fent en dues meitats per no afectar l’activitat quotidiana de L’Agrícol.

Un cop acabin els treballs a la planta baixa, que previsiblement duraran un parell de mesos, començarà la intervenció a la façana principal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: