Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Àrea Bàsica de Salut de Vilafranca col·labora activament en la campanya del Dia Mundial de l’Activitat Física

Concretament es preparen quatre activitats, totes elles gratuïtes, i s’han programat entre avui i el 9 d’abril adreçades als professionals i als usuaris dels centres d’atenció primària i consultoris locals. L’objectiu és promocionar l’activitat física a la població de Vilafranca i comarca, i la pràctica fonamental a la vida quotidiana, juntament amb altres hàbits de vida saludable.

Avui i dijous, entre les 2 i ¾ de 3 de la tarda s’organitza un taller de pilates a la quarta planta la CAP Alt Penedès, a la unitat de Rehabilitació. És una activitat que s’adreça als professionals dels CAP i consultoris locals de l’Alt Penedès.
Per el dijous 7 d’abril es prepara un taller de ioga en família, que es farà també a la quarta planta del CAP Alt Penedès, entre 2/4 de 6 i les 7 de la tarda. En aquesta ocasió s’adreça a tots els usuaris a partir de 3 anys, i la sessió serà impartida pels fisioterapeutes de la Unitat de Rehabilitació del CAP de Vilafranca.
També dijous, al CAP de l’Alt Penedès hi haurà un punt d’informació on es distribuiran fullets amb consells pràctics per incorporar l’activitat física a la vida diària. Així mateix s’animarà tothom a pujar les escales en lloc de fer servir l’ascensor, i es comptabilitzaran els esglaons que es pugin i calculant els metres d’alçada que representarien. Per exemple, si se sumen 303 metres seria com si s’hagués assolit el cim de la muntanya de Sant Pau.
Finalment, el dissabte 9 d’abril s’ha organitzat una caminada al Pèlag gran de Vilobí. Se sortirà a les 10 del matí des del pàrquing del Complex Aquàtic de la zona esportiva de Vilafranca. És una activitat adreçada als professionals dels CAP i consultoris locals de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: