Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza visites guiades al Sant Sepulcre el diumenge 24 d’abril

Amb la ferma voluntat de donar a conèixer els valors patrimonials del municipi, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza pel diumenge 24 d’abril una nova jornada de visites guiades gratuïtes a la capella del Sant Sepulcre.

Per tal de facilitar al màxim l’assistència, les visites s’organitzen en tres torns: a 2/4 d’11, 2/4 de 12 i 2/4 d’1 del migdia.
Situada entre La Serreta i Sant Miquel d’Olèrdola, la capella del Sant Sepulcre va ser la seu d´un Priorat de canonges del Sant Sepulcre fins el segle XV i el 1954 es descobriren unes pintures romàniques del segle XI sobre el judici final. És un Bé Cultural d´Interès Nacional declarat Monument històrico-artístic. De la mà de guies especialitzats de Tríade, la jornada del 24 d’abril és una oportunitat excepcional per a conèixer aquesta joia del patrimoni d’Olèrdola, única a l’Alt Penedès per ser una església romànica de planta circular dedicada al Sant Sepulcre.
La positiva experiència del mes d’octubre passat, quan es van organitzar visites en motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, fa preveure que aquesta nova jornada tindrà una bona resposta de públic.
Per inscripcions cal trucar al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, al 93 890 35 02, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: