Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El grup d’havaneres Xató presentarà el seu nou disc a Vilafranca

El grup d’havaneres Xató presentarà el seu nou disc a Vilafranca

El divendres 29 d’abril, a les 8 del vespre, el grup d’havaneres presentarà el seu nou treball als claustres de l’església de Sant Francesc.

Aquest és ja el quart enregistrament d’estudi de la formació, fundada l’any 2000, i el primer que incorpora el tenor Joan Parellada i l’acordionista Anna Peret, acompanyats per Jordi González i Ramon Sol a les veus i la guitarra.
Editat per Discográfica Picap, el disc porta el títol “Al to que toca” i conté 13 temes del repertori habitual del grup. Un treball molt especial ja que compta amb el primer tema propi del grup, “Molt lluny, molt enllà” de Jordi González, i amb algunes col·laboracions.
En acabar la cantada hi haurà la tradicional degustació de rom cremat així com la possibilitat de conversar amb els intèrprets i adquirir el CD, el qual també està ja disponible a la llibreria La Cultural de Vilafranca i en format digital a les diferents plataformes de distribució per internet, com ara Google Play, Amazon o iTunes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: