Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els restauradors valoren positivament la quinzena del xató que acabava diumenge

L’edició d’aquest 2021 de la tradicional Festa del Xató es va convertir en una quinzena amb la participació de diferents restaurants que oferien menú xató a les seves cartes.

Diumenge finalitzava aquesta iniciativa que s’ha impulsat aquest any de pandèmia per tal de fer possible la festa del xató. Davant la impossibilitat de fer la trobada habitual a la Rambla amb les parades de xató i la possibilitat de degustar-lo en aquest mateix espai; els organitzadors van decidir apostar per fer una quinzena i comptar amb la participació de diferents restaurants que oferien el plat als seus establiments amb la possibilitat també d’endur-se’l cap a casa.

Un dels restaurants participants, La Garnatxa, apuntava que estaven satisfets de la campanya, i que havien notat més clientela els caps de setmana. Toni Giménez, cambrer de La Garnatxa.

També des del Gat Blau la valoració és positiva. La seva propietària, l’Olga Guasch, explica que ja ofereixen el plat habitualment durant la temporada de xató.

Considera també, tenint en compte la bona resposta d’aquest any, que seria interessant de cara a properes edicions, quan es recuperi la festa a la Rambla, mantenir la participació dels restaurants.

Recordem que enguany s’ha apostat per promocionar el xató amb una campanya en que han participat 16 restaurant de Vilafranca que oferien un menú xató per degustar en el mateix establiment, i la possibilitat d’endur-se el xató amb una carmanyola i una ampolla de vi per menjar-lo a casa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: