Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Associacions de Veïns de Vilafranca demanen a l’Ajuntament millorar la comunicació

Proposen establir trobades bimensuals per poder posar sobre la taula les seves preocupacions i conèixer les propostes de l’Ajuntament

La Coordinadora de les Associacions de Veïns de Vilafranca ha fet arribar una carta a Pere Regull on demanen eines per millorar la comunicació entre les associacions i l’Ajuntament. En l’escrit expliquen han constatat que en els darrers anys s’ha produït el que consideren una preocupant manca de comunicació entres les associacions de veïns de la vila i l’Ajuntament. Comenten que no hi ha establert cap conducte de comunicació periòdic des de que fa anys va desapareixen l’avant-ple, i des del seu punt de vista la manca de comunicació i informació perjudica tant l’Ajuntament com les pròpies associacions veïnals.
La demanda que fan a l’alcalde és buscar un conducte de comunicació periòdica que permeti restablir el diàleg i la informació necessàries. Remarquen que no pretenen restablir l’avant-ple, conscients que aquelles trobades tampoc eren gaire profitoses.
Proposen una trobada bimensual en un dia de la setmana fixe, que permeti d’una manera sintètica exposar les dificultats i problemàtica de cada barri i a l’hora rebre la informació necessària de les actuacions municipals que estiguin previstes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: