Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge el concert familiar a l’Auditori Municipal permetrà gaudir del so de les cordes de manera molt propera

Aquest diumenge el concert familiar a l’Auditori Municipal permetrà gaudir del so de les cordes de manera molt propera

Aquest diumenge 10 d’abril, a les 12 del migdia, continua la programació de concerts familiars de la temporada 2015-2016 a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb Setze Cordes, de l’Auditori de Barcelona.

Són concerts amb una clara voluntat pedagògica que pretenen sensibilitzar els infants amb el gust per la música i, alhora, fer que l’experiència sigui compartida en família.
Els concert familiars formen part de la programació d’espectacles familiars, que en tota la temporada inclou espectacles organitzats per La Xarxa, concerts familiars o espectacles de dansa. Una programació familiar que té per objectiu que els més menuts trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació. I tot plegat acompanyats de la família.
Un concert en què es podrà gaudir del so de les cordes en un escenari pensat perquè els assistents puguin gaudir de la música: amb el quartet interpretant de memòria, movent-se constantment al voltant del públic i amb un repertori variat que inclou algunes peces populars per fer-ne partícips els oients.
Un concert familiar que compta amb participació vilafranquina: el violoncel·lista Amat Santacana forma part del Quixote Quartet, intèrprets del concert i l’educadora musical Montse Terrades, encarregada del concepte educatiu.
Un concert que està recomanat a partir dels 2 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: