Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àngels Matas és la nova presidenta de la Creu Roja de l’Alt Penedès

Ahir va tenir lloc a la Sala d’Actes de la Creu Roja la presentació oficial de la nova presidenta després de la pèrdua de l’antic president Jaume Munné el passat 12 de febrer.

El Comitè de l’Assemblea Comarcal de l’Alt Penedès, juntament amb el President Provincial Josep Quitet, van estar treballant en la recerca d’una persona candidata per assumir la presidència i finalment van escollir Àngels Matas, que s’apropava al perfil adequat per substituir a Munné. El Comitè Comarcal va fer la proposta a la presidència provincial i ahir, després de la presentació, va ser ratificada.
Josep Quitet destacava quin paper li tocarà fer a Matas.

Àngels Matas tenia pensat fer un voluntariat a la Creu Roja, però va quedar sorpresa quan va rebre la proposta. Després de veure la il•lusió de tots els projectes futurs de l’entitat va pensar que podria aportar el seu gra de sorra, ja que, segons Matas, alguns dels principis de la Creu Roja “s’assemblen als d’infermeria: com el d’alleugerir el patiment de l’altre”. Un dels valors que vol potenciar la nova presidenta és el voluntariat.

En l’àmbit professional Matas va ser durant força anys cap d’infermeria de l’Ambulatori de Vilafranca i directora d’infermeria Comarcal de l’Alt Penedès i Garraf, entre d’altres. Des del juliol de l’any passat que està jubilada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: