Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tradició i modernitat són els conceptes de la nova imatge de les Fires de Maig que se celebraran durant els dies 20, 21 i 22

Vine a conèixer un autèntic mix de productes, serveis i propostes, d’avui i sempre, made in Penedès. Aquest és el l’eslògan que presenta les Fires de Maig 2016 a Vilafranca, a través de dos aspectes bàsics: mantenir la tradició i introduir elements de modernitat.

La creació de la imatge de les fires de l’edició d’enguany ha estat encarregada a l’empresa de màrqueting vilafranquina FeedbackMP, amb una trajectòria consolidada des de l’any 2008 i amb clients com el FC Barcelona, CaixaBank o la UOC.

La imatge presenta un joc de paraules amb l’expressió anglesa mix & match, que vol dir barrejar i combinar, aprofitant que sona com “maig”. Pel concepte visual l’empresa s’ha inspirat en les emoticones del whatsapp, les quals representen els sectors que estan presents a la fira.

Per adaptar-se a les necessitats dels visitants s’ha avançat l’horari d’obertura a les 10. Per tant, aquest any serà divendres i dissabte de 10 a 10 i diumenge de 10 a dos quarts de 10 de la nit.

Un dels canvis d’aquest any és el dia i lloc on es farà el pregó. Aquest any passa de dimecres a divendres i es farà a l’Auditori. L’acte anirà a càrrec dels germans Sergi i Xavier Torres, que dirigeixen la cuina del restaurant Dos Cielos amb estrella Michelin. També es torna a celebrar per segon any consecutiu la Fira de la Cuina del Vi, amb degustacions i masterclass.
El regidor de Promoció econòmica Joan Manel Monfort ha parlat sobre el percentatge d’ocupació, que és del 75% a dia d’avui i ha destacat que la fidelització dels expositors arriba gairebé al 100%.

L’Alcalde de Vilafranca apunta que la vitalitat de les fires és una mostra més que la vila es troba en un moment de recuperació econòmica.

Any rere any s’ha volgut mantenir el prestigi en tots els sectors, sobretot en l’apartat de serveis.

Aquest any també es farà una nova distribució del pavelló de comerç per fomentar la visibilitat dels estands i la circulació per tot el pavelló.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: