Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Jornades Rolcat 2016 arriben a Sant Sadurní a l’abril

El dissabte 9 d’abril, a l’Índex de Sant Sadurní, es faran les Jornades Rolcat, dedicades als jocs de rol i de taula per a joves a partir de 12 anys.

Aquesta activitat està organitzada per la Regidoria de Joventut i l’Associació Lúdica El Refugi, d’aficionats als jocs de rol, i també amb alguns joves de la vila aficionats al joc de taula Catan. Precisament, el Rolcat inclourà un torneig de Catan classificatori pel campionat nacional a Madrid.

Per les partides de rol no cal inscripció prèvia, però pel torneig de Catan els participants s’han d’inscriure presencialment a l’Índex o a través d’un formulari que hi ha al web de l’Ajuntament de Sant Sadurní. També s’hi troben les bases del torneig.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: