Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
CiU acusa el govern d’Olèrdola de no voler celebrar el Dia de la Dona i critica l’ingrés de 500.000€ a termini fix

CiU acusa el govern d’Olèrdola de no voler celebrar el Dia de la Dona i critica l’ingrés de 500.000€ a termini fix

Exposen que CiU i ERC van proposar fer un acte conjunt. Inicialment el govern va emplaçar als dos grups a mantenir una reunió per decidir el tipus d’acte. Segons CiU, el mateix 8 de març van rebre un correu electrònic on se’ls deia que per manca de temps i falta de pressupost deixaven l’acte per l’any que ve.

A través d’un comunicat, el grup de CiU acusa al govern d’Olèrdola de no tenir voluntat d’organitzar un acte institucional per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Exposen que CiU i ERC van proposar fer un acte conjunt. Inicialment el govern va emplaçar als dos grups a mantenir una reunió per decidir el tipus d’acte. Segons CiU, el mateix 8 de març van rebre un correu electrònic on se’ls deia que per manca de temps i falta de pressupost deixaven l’acte per l’any que ve. CiU ja anuncia que, per evitar aquesta situació l’any que ve, muntaran l’acte i convidaran al govern a sumar-s’hi, sense condicionar la commemoració a la seva resposta.
Així mateix, CiU critica el govern municipal per fer una imposició a termini fix per un import de 500.000 euros, el passat 19 de gener. Per CiU una gestió econòmica que ha aconseguit beneficis no és una bona gestió, perquè consideren que un ajuntament no està per tenir diners a termini, sobre tot quan diu que no n’hi ha per a obres de millora al municipi.
Part d’aquests 500.000 euros es podrien haver destinat, segons CiU, a fer manteniment de jardineria, posar cartells indicadors als carrers de Can Trabal i Daltmar, reparar el parc infantil de l’església de Sant Pere Molanta o bé per fer l’acte del Dia de la Dona. CiU també contrasta aquesta imposició a termini fix amb el fet que es digui que no hi ha prou diners per abaixar les taxes de les escoles bressol, mantenir les reduccions a l’IBI per a persones amb menys recursos, posar la calefacció al local Sant Jaume per l’activitat de judo o bé reobrir l’edifici on estava situada la llar d’infants El Pàmpol de Sant Pere Molanta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: