Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Martinet compleix 40 anys mantenint la seva voluntat de ser una eina per apropar la realitat del municipi a tots els nuclis Sant Martí Sarroca

Aquest 2016 es compliran els 40 anys de l’aparició a Sant Martí Sarroca del butlletí “El Martinet”. Una publicació que al llarg d’aquestes quatre dècades han viscut tres etapes diferents i que ha procurat ser una eina de cohesió i connexió entre els diferents nuclis del municipis, les seves entitats i tots els veïns.

Amb aquesta intenció va néixer l’octubre de 1976, com explica l’actual editor de El Martinet, el periodista Ismael Carbó, i aquest és l’esperit que encara avui els mou.

La iniciativa va ser d’un col·lectiu de persones del municipi amb el neguit de donar a conèixer el què és feia a Sant Martí; i encara avui és viva gràcies a la col·laboració desinteressada de molta gent.

El Martinet és una publicació de periodicitat mensual que recull per exemple l’agenda d’activitats previstes al municipi, es fa ressò de les que ja s’han realitzat i serveix també d’altaveu per a les entitats, associacions i agrupacions del municipi. Una eina també per fer palès el batec social i polític de Sant Martí.

A més, al llarg d’aquest any, i per anar celebrant el 40è aniversari a l’espera de l’arribada dels actes principals el mes d’octubre, han organitzat un joc de preguntes relacionades amb la història de Sant Martí en aquestes quatre dècades. Les primeres preguntes ja s’han publicat en el número d’aquest mes de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: