Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Julià ho començat la Festa del Barri amb un pregó plural protagonitzat per els veïns

En un cap de setmana d’intensa calor, la Festa del Barri ha servir per reunir un any més els veïns i veïnes al voltant de diferents activitats per a tots els públic.

Tot i que les activitats s’havien iniciat ja dimecres a la tarda, els actes centrals de la Festa del Barri de Sant Julià s’iniciaven divendres amb el tradicional pregó. Una proposta però, que enguany no tenia res de tradicional ja que el pregó va prendre un aire totalment innovador. Ismael Carbó va ser l’encarregat de presentar i explicar una proposta de pregó totalment diferent, ja que va consistir en que els veïns i veïnes que assitien com a públic poguessin explicar les seves experiències.

Una proposta que va funcionar força bé. El president de l’Associació de Veïns, Lluís Montané, feia diumenge un bon balanç de la Festa del Barri, i destacava la novetat del pregó que va comptar amb les intervencions d’una dotzena de persones.

Un altres dels fets que ha marcat la festa aquest 2019, ha estat la forta calor de dissabte a la tarda-nit. A 2/4 de 6 estava previst fer un cerca-barri, amb l’Àliga i l’Aligueta, que es va fer una mica més tard i curt per evitar les altes temperatures d’aquell moment. Un acte que va ser acompanyat per el grup de grallers Si Fa Sol Toquem. A continuar es va repartir la xocolata, freda en aquesta ocasió i en previsió de la calor, per la mainada del barri.

Els actes de dissabte van continuar amb el sopar que es feia a la mateixa plaça de la Sardana i que va acabar reunint una vuitantena de persones.

Finalment diumenge al vespre, les havaneres amb el grup «La petita Havana» i la degustació de rom cremat donaven ja el punt final als actes de la Festa del barri de Sant Julià d’aquest 2019 que s’acabava amb un concert de gralles dels membres de Si Fa Sol Toquem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: