Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Caminada nocturna al turó de Samuntà organitzada per el Martinet

Caminada nocturna al turó de Samuntà organitzada per el Martinet

La sortida es farà el 15 de juny i s’emmarca dins del cicle ‘Tot passejant pel municipi’ que organitza la revista El Martient.

El proper dissabte 15 de juny, El Martinet de Sant Martí Sarroca organitza la caminada nocturna de la sèrie ‘Tot passejant pel municipi’ al turó de Samuntà. Tradicionalment, aquesta caminada tanca la temporada.

Com és habitual, el punt de trobada serà el Parc de la Pau de Sant Martí, però aquest cop la sortida serà a les 8 de la tarda. L’excursió acostuma a finalitzar entre dos quarts i la una de la matinada. Cal portar un bon calçat, alguna jaqueta, aigua i sopar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: