Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues constitueix el seu 7è Consell Municipal d’infants

En la sessió del Ple extraordinari del passat dia 19 de gener, es va aprovar la constitució del 7è Consell Municipal d’infants de Sant Cugat Sesgarrigues. El Consell d’Infants es l’òrgan de participació ciutadana que representa al sector mes jove de la població.

Es l’espai on els més menuts poden exercir el seu dret a participar, on expressen les seves idees i pensaments i on poden proposar accions concretes per transformar el poble des del seu punt de vista. La intenció és, tenint en compte la visió dels nens i nenes, creativa i espontània, fer de Sant Cugat Sesgarrigues un poble millor, més humà i més amigable, i contribuir a fer la convivència mes fàcil i còmoda.
Actualment el formen 21 infants de 5è i 6è de primària. Des de l’Ajuntament remarquen què és l’únic consell municipal d’aquestes característiques que hi ha a la comarca.
Té com a marc de referència el reconeixement dels Drets dels infants aprovat per la UNESCO. En aquest context, la participació dels infants demana un compromís ferm de les institucions i de l’ajuntament, dels professionals i també de les famílies en l’acompanyament i l’educació dels infants, escoltant i respectant el seu punt de vista en totes aquelles qüestions que els afectin.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: